A Guess szemüveg az új kedvencem

Ezért választottam a Guess szemüveget

A mai világban mindenki márkafüggő. Nem bízzuk a véletlenre. Márkás a cipőnk, a táskánk, a pulcsink. Büszkén viseljük magunkon ezeket az ismert logókat, mert valami furcsa kisugárzást hordoznak magukban, egy üzenetet, amely így hangzik: fontos ember vagyok, figyelj rám, ne kekeckedj velem. Ez pedig úgy gondolom, mindannyiunknak fontos. Persze, hiszen emberek még a zoknijukat is csak nagy márkáktól vásárolják. Ezért vettem én Guess szemüveget. Talán sokan úgy gondolják, hogy ez egy felszínes választás és a különböző labelek függői lettünk mi mai emberek, de ez nem teljesen igaz, ennél a valóság sokkal árnyaltabb. Egy Guess szemüvegtől nem leszek képmutatóbb vagy erkölcstelenebb, hiszen ez is csak egy szemüveg, még ha nyilvánvaló is, ki gyártotta. De a jó minőség pénzbe kerül. Honnan tudjuk mi a jó minőség? Jó neve van. És minek van jó neve. A Guess termékeinek biztosan. Ki akar komoly pénzeket kiadni egy olyan szemüvegért, amely néhány hónap viselés után esetleg a kukában végzi, miközben egy kicsit magasabb árért már egy minőségi, tartós darabot is kaphatott volna? Ezért nézzük meg nagyon jól, mit vásárolunk a boltokban. Nem feltétlenül arra értem itt, hogy a Guess szemüveg az egyetlen értelmes kiadás, de sokszor egy kicsit minőségibb, költségesebb árusokkal jobban megéri, mint a legolcsóbb társai, hiszen ezeket sokszor akár fele annyi ideig leszünk képesek használni vagy kevésbé hatékonyak, mint a költségesebb társaik. A Guess szemüveg számomra inkább befektetés volt, mintsem villogás a márkával, pedig szeretem a Guess termékeket. Nem pusztán a neve teszi ezt, hiszen ha egyáltalán nem lenne népszerű márka, a cipőikért és táskáikért én akkor is rajonganék. Ha pedig a jó kinézet és a biztos márka közös metszetben találkozik, akkor az a lehető legjobb kimenete a dolgoknak. Nálam ilyen volt a Guess szemüveg, első látásra beleszerettem. És szerintem nem én vagyok az egyetlen.

Ilyen a Guess szemüveg

 Ha valaki a szemüvegekre gondol, mindig egy olyan kiegészítő jut eszébe, ami a viselőjét komolyabbá és okosabbá teszi. Talán így is van, de hogyha a Guess terméket választjuk, ehhez még egyfajta magabiztosság is társul, hiszen ezek a szemüvegek mind divatos, jól megformázott darabok, amelyeket bármilyen alkalomra nyugodtan viselhetünk, és nem kell attól aggódnunk, hogy majd nem fog jól állni. A másik, amiért érdemes Guess szemüveg mellett dönteni, a tartósság. Hány olyan szemüveg létezik, amelyik nyeklik-nyaklik, a szárai bizonytalanok, az orr-része kényelmetlen és a legkisebb erőltetésnél is képesek eltörni. Ha ezt vesszük alapul, akkor biztosan lehetünk benne, hogy a Guess szemüveg nem ilyen lesz, hiszen egy nevesebb márka vigyáz arra, milyen terméket ad ki a kezei közöl. Szerintem ezért is éri meg a Guess szemüveg választása.

Hol veszem a Guess szemüveget?

Én már csak az internetes vásárlásban hiszek, éppen ezért a szemüvegem is onnan rendeltem. A fazont könnyedén ki tudom választani az általános választási leírásokból. Az én arcom inkább ovális, szélesebb fajta, ami miatt jó, hogyha egy kicsit szögletesítünk rajta, persze nem nagyon. Ezért olyan Guess szemüveget választottam, ami éppen ezt korrigálja, úgyhogy biztos voltam a sikeremben. A vásárlás egyszerű, csak meg kell adni a dioptriát, és máris a rendelkezésünkre áll a tökéletes Guess szemüveg, legalábbis úton van felénk. Csupán néhány nap, és máris a kezünkben foghatjuk a kész szemüveget, ami akárcsak az optikában választott, tökéletes állapotban érkezik. Választhatunk hozzá egyéb kiegészítőket is, szemüvegtokot, törlőkendőt, tisztító sprayt. Fontos, hogy a szemüvegünket is rendszeresen tisztítsuk, fertőtlenítsük, hiszen a felületen számos baktérium és vírus képes megtapadni, ráadásul ez a kiegészítő az ember szeméhez nagyon közel helyezkedik el, ezért a viselése veszélyforrás is. Persze véd is a szemüveg, hiszen így épphogy a szemünk helyett a lencsére jutnak a rossz kórokozók, nekünk már csak tényleg annyi a dolgunk, hogy ezt megtisztítsuk.

Hogyan válasszunk Guess szemüveget?

Én már elmeséltem a történetem a Guess szemüveggel, most kezdődjön a tiéd! A kiválasztásban szinte minden optika oldalán találhatunk hasznos információkat. Először el kell menni optikushoz, hogy az megállapítsa a szem dioptriáját, majd ezután bele is vághatunk a vásárlásba. Remélem, ez a kis összefoglaló a választási tanácsokkal tényleg segíteni fog, én legalábbis innen tanultam meg, milyen az ideális darab: https://divany.hu/trend/2011/07/26/hagyd_mar_a_geek_szemuveget_-_az_arcformadhoz_illo_keret/ Szerintem ez egy nagyon jó leírás, ami alapján a Guess szemüvegünket is könnyedén ki fogjuk tudni majd választani. Ha pedig ez megtörtént, akkor már csak várni kell a rendelést, és ha az megérkezett, örülni a legújabb szemüvegünknek. Szerintem mindenkinek tetszeni fog az új divatos kinézet az ismerősi körben. Úgyhogy szemüvegre fel még tavasszal, amikor a legjobban kell látnunk a szép virágokat és nyíló fákat. Nem érdemes kihagyni a természet szépségeit, csak mert gyenge a látásunk.